Presentkort

Det är alltid uppskattat att få ett presentkort på massage, en behandling av osteopat eller en träning med vår PT.
Välj en behandling eller valfritt belopp.

Presentkortet gäller i 1 år efter utfärdat datum.

Välkommen in!

Webb-butik

Vi har en webb-butik med bra kosttillskott och hälsoprodukter från utvalda leverantörer. Besök den gärna och hör av dig om du behöver tips eller råd.

Klicka på logotypen nedan för att komma till butiken.

 

Butik - försäljning

I vår lokal på Kinnegatan säljer vi även träningsredskap och övriga verksamhetsrelaterade produkter för din kropp och hud. Välkommen in!

 

Underbar tvål som består av 18 välgörande örter


Medimix tvål Classic 18 örter 125g

Handgjord i enlighet med den strikta Ayurvediska traditionen, fri från både animaliska och processade fetter. Naturligtvis är den heller inte testad på djur.

Medimix Classic världens mest sålda ayurvediska tvål och förmodligen också världens bästa. Den passar alla hudtyper och är känd för sina läkande, förebyggande och förskönande egenskaper för hud, hårbotten och hår. Förutom sina läkande egenskaper är det en mycket behaglig och återfuktande tvål med ett rikt lödder och en fantastisk doft. Hemligheten ligger i de rena, icke processade vegetabiliska oljor som används vid tillverkningen samt hos den noggrant utvalda örtblandningen.

Öreterna är välgörande och är noga utvalda för sina effekter mot bakterier, svamp, virus, parasiter, kroppslukt, hudinfektioner etc. Även vid klåda och mjäll.

Ingredienser:

Plumbago rosea (Chitraka), Zingiber zerumbet Rosc. (Vanardraka), Hemidesmus indicus Roxb (Sariba), Smilax china (Chopchini), Azadirachta indica (Nimba twak), Berberis aristata (Dharu haridra), Acorus calamus (Vacha), Vetiveria zizanioides (Usheeram), dhanyaka, jeeraka, vidangam, yashtimadhu, kutaja, jyothishmathi, devadaru, krishna jeeraka, bakuchi, guggul. I en tvålbas gjord från kokosolja, naturliga oljor, parfym och godkända färgämnen.

Medimix MoisturisingMedimix tvål för torr hud - Lakshadi olja 

 Medimix Moisturising with Glycerine and Lakshadi Oil är en modern variant av den ursprungliga Medimix Classic   tvålen, särskilt utvecklad förr torr hud. Förutom en mindre andel av de 18 örter som utgör basen i alla Medimix   tvålar, är denna tvål förstärkt med den speciella Lakshadi oljan, som består av cocosnötsolja samt ytterligare 11   örter. För att få fram lättheten och transparensen i denna kraftigt återfuktande och mjukgörande tvål, används en   modern tvålbas tillsammans med vegetabiliskt glycerine och den unika Lakshadi oljan.
OBS! Lägg gärna tvålen på en tvålkopp som håller fukt borta, den blir annars snabbt mjuk.

Ingredienser:

Alpinia calcarata, Cedruis deodara, Chonemorpha macrophylla, Coconucifera Oil (Cocosnötsolja): Bärande olja, Curcuma longa (Gurkmeja), Cyperus rotundudus (Mutter starr), Glycyrrhiza glabra (Lakritsrot), Laccifer lacca, Liqufied curd (Yoghurt), Picrorhiza kurroa (Katmai), Piper aurantiacum (Orange Pepper Tree), Withania somnifera (Ashwaganda).

Kådsalva

I glasburk om 30ml.

Grankåda har i långa tider betraktats som ett av de främsta naturläkemedlen. Och att göra salva baserad på denna är ett naturmedel med mycket gamla traditioner.
Färsk flytande kåda lade man förr direkt på huden som plåster. Blandad med talg blev den salva på skavsår och större skrubbsår, för smärre sår var den för dyrbar. Ren eller blandad grankåda ansågs särskilt effektivt på självsprickor. Färsk grankåda har också ett grundmurat rykte om sig att vara en effektiv hjälp att dra ut stickor ur huden.
Kådsalvan är oöverträffad när det gäller att få bukt med förhårdnader och självsprickor. Den är också ytterst verksam mot eksem, klåda, torr och narig hud samt småsår.
Har du en hund med ömmande tassar så är trampdynorna snart som nya igen.

Ingredienser:
Ister, grankåda och bivax enligt det gamla hederliga originalreceptet.

ERBJUDANDE FINNHOOK:

Nu 350:-   ( ord. pris 390:-)

Finnhook är ett akupressurredskap som du enkelt använder för att massera/trycka bort dina ömma muskelknutar, exempelvis mellan skulderbladen eller på axlarna. En broschyr följer med på enkla övningar du kan göra med din Finnhook.

Finnhook säljs i plastutförande.

      
        
Välkommen in på kliniken.
 

Nylunds Idrott & Hälsa - Kinnegatan 4 - 531 32 LIDKÖPING - 070-527 40 58